dissabte, 14 d’octubre del 2006

LECTURES 4t

ACÍ TENIU LES DUES LECTURES DE LA PRIMERA AVALUCIÓ.
QUINA TRIEU?



Barrots Daurats
Autor : Pasqual Alapont Ramon
Sinopsi :La vida d'Àlex es troba en un carreró sense eixida. Arran d'un accident de moto, la seua nòvia ha perdut la vida, i per a ell ja res no té importància. En aquestes circumstàncies coneix Núria, una jove que pertany a una associació d'amics d'Egipte. El contacte amb aquesta gent obri a Alexandre un món nou, però també, gradualment, fa que s'endinse en una xarxa esotèrica on la seua pròpia vida pot estar en perill. De la mateixa manera que L'infern de Marta, aquesta novel.la de Paqual Alapont es complementa amb un interessant text divulgador. El periodista Pepe Rodríguez, especialista en el món de les secrets, ens mostra els mecanismes interns que s'amaguen darrere d'una secta destructiva. Una obra que conjumina amb encert una novel.la commovedora i un estudi útil.

La Salvatge
Autora: Isabel-Clara Simó
Dorothy-catorze anys, cabells vermells, cara pigada- irromp a la vida de Joaquim Simon -un sexagenari ric i divorciat-, que decideix convertir aquella "salvatge" vinguda d'Amèrica en un noia modèlica i perfecta segons els seus ideals maçònics. La relació que s'estableix entre protector i protegida seguirà un procés ascendent d'interdependència afectiva i domini vital que desembocarà en una pèrdua d'identitat per part d'ella i en un amor obsessiu i possessiu per part d'ell. La nova casa de Dorothy -ara Dolores- esdevindrà una autèntica presó on una estranya mena de vida i d'horror s'anirà imposant sense compassió.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

JO HE AGAFAT EL LLIBRE DELA SALVATGE,PERQUE VAIG LLEGIR UN POQUET Y EM VA PARÈIXER INTERESANT. NO HE ACABAT ENCARA DE LLEGIR-LO PERO EM FALTA POC.

Maite ha dit...

Hola Pilar, veig que has fet una bona tria. És un llibre difícil d'oblidar.
Recorda que la y grega en català no existeix. Hem de tindre cura en la nostra redacció.

El comentari s'havia de fer en l'apartat de BENVINGUTS AL VOSTRE BLOC. (No té importància, però a la pròxima intenta seguir les indicacions correctament).

Anònim ha dit...

Hola Maite, Soc Daniel, Yo He Triat El Llibre De Barrots Daurats, No Perquè M´agraden Les Sectes Si No Que El Vaig Triar A L´azar. Preò És Un Bon Llibre, I Te Un Bon FInal, Abanda De Que Es Queda Sense L´ultima Part Del Final

Anònim ha dit...

DanieL FlorO GiL: Barrots Daurats